Gorozhanin.com.ua

Міський голова Полтави звернувся до обленерго щодо необхідності дотримання графіків відключення світла

03 декабря
01:19 2022

Олександр Мамай підтримав обурення полтавців стосовно несправедливого відключення електроенергії та звернувся до обленерго із вимогою дотримання графіків відключення

Міський голова Полтави Олександр Мамай в своєму Telegram-каналі звернувся до Полтаваобленерго щодо необхідності дотримання справедливого графіку відключення світла.

Олександр Мамай зауважив, що Полтаваобленерго, Полтававодоканал, Полтаватеплоенерго — це підприємства, які не мають відношення до міської влади. Тому впливати на них міський голова не може.

Також мер Полтави висловив вдячність всім працівникам, які 24/7 працюють над відновленням світла для мешканців Полтавської громади.

«…У нашій громаді застосовуються погодинні планові, аварійні та екстрені відключення електроенергії. Проте досі немає чіткого дотримання графіка, по якому в будинках Полтави вимикають світло. При цьому відключення можуть тривати більше 4 годин. У зв’язку з цим постійні перебої з теплопостачанням та водою…»

Олександр Мамай звернувся до Полтаваобленерго щодо необхідного дотримання чіткого графіка для кожного району міста, для кожного будинку. Це потрібно, щоб полтавці могли планувати свій час і домашні справи. Також міський голова зазначив, що відсутність світла не повинно впливати на тепло в будинках.

Також мер Полтави зауважив, що зі свого боку, міська влада робить все можливе для мешканців, а також частково компенсує витрати на придбання генераторів для ОСББ та ЖБК. Міські комунальні служби, у разі потреби, можуть допомагати обласним.

Нагадаємо, що у Міненерго заявили, що Полтаваобленерго нестиме відповідальність за несправедливе відключення світла.

Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Президента просять надати звання Героя солдату з Ізюма

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.