Gorozhanin.com.ua

На Запоріжжі браконьєри нанесли збитків за незаконний вилов раків на 220 тисяч гривень

29 октября
17:06 2022

На Запоріжжі браконьєри нанесли збитків за незаконний вилов раків на 220 тисяч гривень

На Запоріжжі поліцейські виявили порушення щодо незаконного вилову раків, що завдало збитків рибному господарству на суму близько 220 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Співробітники поліції регулярно здійснюють рейди щодо відпрацюванню річки Дніпро, Каховського та Запорізького водосховищ. Мета таких заходів — недопущення виходу маломірних суден та вилову живих біоресурсів.Під час однієї з таких перевірок знайшли незаконні знаряддя лову, з яких вилучено та випущено в водойму живих раків. Самих порушників поряд не було. За повідомленням правоохоронців, було попереджено збитки рибному господарству держави на суму близько 220 тисяч гривень.

Також у Балабінській затоці виявлено осіб, які намагалися «браконьєрити» за допомогою забороненого знаряддя лову, однак риби вони не встигли зловити. Зловмисників притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі за порушення правил використання об’єктів тваринного світу.

Незаконні знаряддя лову передані інспекторам Державного агентства рибного господарства для складання акту безхазяйного майна.

Поліція закликає громадян дотримуватись встановленого природоохоронного законодавства. Якщо Ви стали свідком незаконного вилову чи збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову — повідомляйте про це на лінію 102.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Війська рф атакують та намагаються прорвати оборону ЗСУ: що відбувається на фронті

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.