Gorozhanin.com.ua

Київ та область закликали обмежити сьогодні ввечері використання електроенергії

15 октября
11:25 2022

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко закликає жителів Києва та Київської області через сьогоднішній обстріл росіянами об’єкта енергетичної інфраструктури обмежити використання електроенергії з 17:00 до 23:00.

Як передає Укрінформ, про це Тимошенко написав у Телеграмі.

“Після підступного обстрілу об’єкта енергетичної інфраструктури на Київщині маємо серйозні наслідки, але їх можна мінімізувати. Все, що необхідно, — сьогодні максимально раціонально підійти до споживання електроенергії”, — підкреслив Тимошенко.

За його словами, це дозволить пройти труднощі усім менш помітно, але якщо цієї поради не дотриматися, будуть ускладнення і доведеться знову діставати свічки та виникнуть “всі супутні з відсутністю електрики наслідки”.

Читайте також: Повністю відновлені 15 енергетичних обʼєктів, які хотіли знищити росіяниЗеленський

“Тому моє звернення абсолютно просте: жителі Києва та Київщини, будь ласка, сьогодні максимально обмежте використання електроенергії з 17 до 23 години. І все буде добре. Сьогодні це наш фронт в тилу”, — зауважив Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 жовтня росіяни завдали ракетного удару по одному з районів Київщини.

Укренерго попередило про можливі аварійні відключення через удар по об‘єкту енергетичної інфраструктури у Київській області.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Вперше за 28 років Україна вийшла у півфінал ЧС з футзалу: випускник харківського вишу забив три голи ВІДЕО

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.