Gorozhanin.com.ua

Вісьмох жителів Одещини покарають за крадіжки, — ФОТО

11 октября
19:19 2022

18:07, Сьогодні

Надійне джерело

Поліцейські викрили вісьмох жителів Одещини у крадіжках. Зловмисники спокусилися чужими телефонами, велосипедами, будівельними матеріалами, автомобільними інструментами і аксесуарами та іншою технікою.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Одещини.

Три крадіжки були вчинені в Одеському районі. В Теплодарі 42-річний місцевий житель пробрався до приватного будинку, знайшовши заховані ключі, й забрав дрібну техніку та пакет з мідним дротом. А от 37-річний теплодарівець запропонував допомогу співмістянці, коли з її сумки випали речі, почав їх збирати, а запримітивши телефон, непомітно забрав його й пішов геть. Крім того, у селі Маяки 41-річний чоловік проник до оселі місцевого жителя та виніс звідти телевізор. Поліцейські оперативно розшукали зловмисників, як з’ясувалося, всі вони діяли напідпитку.

Двоє ізмаїльчан також обікрали своїх співмістян. 23-річний чоловік зламав замок на дверях до підсобки в багатоповерхівці й забрав звідти велосипед пенсіонера, а 43-річний чоловік виламав двері літньої кухні й заволодів велосипедом та будівельними інструментами. Цього йому виявилося замало, і незабаром він повернувся, щоб забрати з гаража інший будівельний інвентар. Правоохоронці за кілька днів встановили особи зловмисників.

В Білгород-Дністровському районі 50-річна жителька Тузлівської територіальної громади на ринку витягла мобільний телефон з сумки місцевої жительки. А 34-річний мешканець Маразліївки забрав смартфон, залишений власником на парковій лавці без нагляду. Ще один 40-річний житель Сергіївської громади на одній з автостоянок Білгорода-Дністровська викрав з автомобіля аксесуари та інструменти. Як встановили правоохоронці, розшукавши зловмисників, жінка планувала залишити гаджет собі, а от чоловіки – майно збули.

Більшість майна правоохоронці повернули власникам, наразі встановлюється місце знаходження викраденого телевізора та частини автомобільних інструментів й аксесуарів.

Обвинувальні акти щодо жителів Одеського району вже скеровані до суду.

Розслідування інших кримінальних проваджень ще триває.

Читайте також: Шкода на десятки тисяч гривень: на Одещині судитимуть «чорного лісоруба», — ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

    Одеські поліцейські розшукали зниклих безвісти малолітніх брата і сестру

Одеські поліцейські розшукали зниклих безвісти малолітніх брата і сестру

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.