Gorozhanin.com.ua

У Полтаві поліція вилучила 4,5 тисяч пачок цигарок без акцизу

24 сентября
02:01 2022

Понад 4,5 тис. пачок цигарок 60 марок без марок акцизного податку вилучили правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури у Полтаві правоохоронці припинили незаконну торгівлю тютюновими виробами. Продаж здійснювався за відсутності відповідних марок акцизного податку в торговельних кіосках за зниженими цінами. Про це повідомили у прес-службі Полтавської обласної прокуратури.

Під час обшуків у місцях реалізації вилучено більше 4,5 тис. пачок цигарок понад 60 найменувань, чорнові записи, в яких обліковувалася реалізована продукція, та інші речові докази.

Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут незаконно виготовлених тютюнових виробів).

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Работа украинской ПВО ночью 29 сентября | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.