Gorozhanin.com.ua

На Одещині затримали 29-річного «студента» і 36-річного «інваліда», які намагались виїхати за кордон з підробленими документами, — ФОТО

10 августа
06:39 2022

10:38, Вчора

Надійне джерело

Прикордонники Ізмаїльського загону за допомогою спеціальних приладів виявили в поромному пункті пропуску «Орлівка» ухилянтів, один з яких нібито студент, а інший інвалід.

Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України. 

Щоб безперешкодно виїхати за кордон, 29-річний чоловік надав на контроль інспектору прикордонної служби фальшивий студентський білет Вищої економічної школи в Стальовій Волі, що знаходиться в Польщі. А 36-річний громадянин України спробувати обвести навколо пальця прикордонників, надавши нібито довідку про інвалідність. Підробні документи охоронці державних рубежів виявили, використавши спеціальні прилади. 

За ознаками кримінальних правопорушень, передбаченого ч.4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією», прикордонники направили повідомлення до поліції, представники якої забрали чоловіків для подальших процесуальних дій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Телеканалы в Грузии оштрафуют за отказ показывать рекламу с разрушенными городами Украины | Новости Украины

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.