Gorozhanin.com.ua

Ранковий обстріл Київської області: війська рф випустили по регіону п’ять ракет, — ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)

28 июля
13:33 2022

Під час ракетної атаки, яка була здійснена вранці у четвер, 28 липня, російські окупанти випустили у бік Київської області п’ять ракет. Основний удар припав по Вишгородському району.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва — 44.ua» та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Очільник області зазначив, що в регіоні працювала система протиповітряної оборони. Однак кілька ракет все-таки потрапили в об’єкти інфраструктури.

Спрацювала наша ППО, влучно спрацювала, проте були потрапляння в об’єкти інфраструктури, — уточнив він.

Також Кулеба додав, що поки немає інформації про жертви та поранених.

Зазначимо, що упродовж години вранці 28 липня росіяни запустили з території білорусі понад 20 ракет в напрямку України. Дев’ять з них вдарили по території Гончарівської громади Чернігівської області. Впали в лісовий масив, за даними ОК «Північ».

Пізніше голова КОВА Олексій Кулеба оприлюднив інформацію про наслідки ранкових вибухів на Київщині.

Зранку ворог обстріляв один з населених пунктів Вишгородського району. Пошкоджені об’єкти військової інфраструктури. На місці працюють рятувальники, — йдеться в повідомленні.

Попередньо відомо, що постраждали п’ять цивільних осіб. На щастя, загиблих немає.

Нагадаємо, ми раніше також розповідали про те, що на Київщині, в селі Королівка, від вибуху невідомого предмету загинув 16-річний юнак. Трагічний випадок стався вчора, 26 липня, о 16 годині. Рятувальники встановили, що юнак розбирав на подвір’ї військову зброю, внаслідок чого стався вибух. Хлопець загинув на місці.

Окрім того, писали, що в Бородянці Київської області відновлено проїзд зруйнованим мостом через річку Здвиж. Наразі на цій ділянці дороги відновлений повноцінний рух транспорту. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Статьи по теме

Последние новости

    Викрав велосипед і носив гранату: на Одещині затримали 34-річного чоловіка

Викрав велосипед і носив гранату: на Одещині затримали 34-річного чоловіка

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.