Gorozhanin.com.ua

Дитячий візок, продукти, велосипеди: в Одесі п’ятьох громадян викрили у крадіжках, — ФОТО

20 июля
16:01 2022

15:01, Сьогодні

Надійне джерело

В Одесі поліцейські викрили в крадіжках майна п’ятьох громадян.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Дитячий візочок, садова техніка, харчі, велосипеди – перелік викраденого правопорушниками. Частину речей поліцейські вже вилучили, місце знаходження ще частини встановлюють. Дії всіх правопорушників кваліфікували за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Дитячий візок, продукти, велосипеди: в Одесі п'ятьох громадян викрили у крадіжках, - ФОТО, фото-1

63-річний одесит викрав дитячий візочок, який молода мати залишила біля входу в поліклініку по вулиці Семена Палія на час візиту до лікаря. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника, а візочок вартістю 16 тисяч гривень, який він планував продати, вилучили.

Дитячий візок, продукти, велосипеди: в Одесі п'ятьох громадян викрили у крадіжках, - ФОТО, фото-2

Ще один 38-річний місцевий житель проник у двір приватного домоволодіння на 41 лінії, перестрибнувши через паркан, та виніс звідти електронасос, газонокосарку, культиватор і садовий пилосос. Поліцейські затримали правопорушника, коли той на своєму візку тягнув викрадену техніку додому. Речові докази у чоловіка вилучили.

Дитячий візок, продукти, велосипеди: в Одесі п'ятьох громадян викрили у крадіжках, - ФОТО, фото-3

Хотів нажитися на чужому майні й 40-річний одесит, обікравши три крамниці. Чоловік пильнував, коли персонал почне розвантажувати доставлений товар, а в метушні непомітно забирав його з контейнера. Кілька партій викраденої м’ясної продукції загальною вартістю близько п’яти тисяч гривень він продав. Врешті правоохоронці викрили зловмисника.

А містяни віком 29-ти та 33-х спокусилися на велотранспорт. Молодший з них викрав ровер з парковки торговельного центру, поки власник здійснював покупки. А старший за віком чоловік потягнув двоколісник у працівниці барбершопу, який та залишила на стоянці біля роботи. Правоохоронці розшукали правопорушників і встановили, що майно потерпілих вони продали. Поліцейські встановлюють місце збуту.

Зараз слідчі територіальних підрозділів ГУНП в Одеській області здійснюють досудове розслідування злочинів. За крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, фігурантам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

ОВА показала перші фото наслідків ударів по Запоріжжю, під завалами можуть бути люди

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.