Gorozhanin.com.ua

Оренда квартир у Дніпрі суттєво зросла: подробиці

13 июня
11:45 2022

Оренда квартир у Дніпрі суттєво зросла: подробиці

Через війну в Україні змінились ціни на оренду житла. В Одесі зняти квартиру біля моря стало у шість разів дешевше у порівнянні з минулим роком. А в Дніпрі через велику кількість переселенців вартість квартир істотно зросла.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Портал заміської нерухомості.

Хороші квартири забирають в оренду за кілька годин після появи оголошення про здачу житла. Однокімнатні квартири зі «свіжим» ремонтом, меблями та стандартним набором техніки стартують від 7 тис. грн на місяць.

Від 3 до 5 тис. грн.

Найдешевші пропозиції – від 3 до 5 тис. грн на місяць – здебільшого мають на увазі спільне проживання з господарями. Іншими словами: оренда лише однієї кімнати.

Для порівняння: у Києві зараз за таку ціну можна винайняти однокімнатну квартиру в спальних районах.

Від 5 до 7 тис. грн.

У цій ціновій категорії пропозицій найбільше, але всі вони практично – квартири у віддалених районах Дніпра зі старим ремонтом та аналогічними меблями.

Щоправда, за 7 тис. грн можна орендувати «однушку» на проспекті Поля або на Слобожанському проспекті. Хоча тут майже всюди є умова: без дітей до 10 років і свійських тварин.

Від 8 до 10 тис. грн.

За такі гроші у Дніпрі можна орендувати однокімнатну квартиру у центрі, зі свіжим ремонтом та технікою. Або ж — двокімнатну квартиру у спальних районах.

Варто зазначити, що зараз багато оголошень із відверто завищеними цінами. Якщо за оренду однокімнатної квартири до початку війни просили 5 тис. грн, то тепер — 10 тис. грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Статьи по теме

Последние новости

Намагався врятуватись з вогняної пастки: на Київщині ДСНСники допомогли колючому лісовому мешканцю, – ФОТО

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.