Gorozhanin.com.ua

«Зуби росіянам обламаємо»: Кличко переконаний, що ворог не зможе захопити Київ

07 мая
16:52 2022

Країна-агресор досі мріє захопити столицю, але їй це ніколи не вдасться.

На цьому наголосив мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю Радіо НВ, передає Укрінформ.

«Мета була і залишається: захопити серце України — столицю. Ми не повинні про це забувати. Питання в іншому: зможуть вони чи ні? Даю чітку відповідь: ніколи. Вони зараз змінили тактику: якщо їм проковтнути все цілком не вдалося, хочуть [тепер поступово це зробити], крок за кроком. Зараз [росіяни] перекинули багато сил на схід країни, де тривають запеклі бої. Але і це їм не вдається і, переконаний, що не вдасться, тому що такої мотивації, як у наших хлопців, ні у кого не може бути. Ми захищаємо наших дітей і наше майбутнє», — наголосив Кличко.

Читайте також: Після 8−9 травня можна потроху повертатися до Києва — Кличко

За його словами, українські військові працюють достатньо системно для того, щоб забезпечити те, щоб будь-яка наступна спроба, якщо така буде, не була в жодному разі реалізована.

«Якщо в когось бажання буде, зуби ми йому точно обламаємо», — додав він.

Як повідомлялося, Київський міський голова висловив сподівається, що 8-9 травня минуть спокійно, у звичайному режимі. Але виключати провокації з боку агресора не можна. На нарадах з військовими експертами було ухвалено рішення не змінювати комендантську годину (з 22:00 до 5:00).


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Перестало битися серце: помер депутат міськради на Дніпропетровщині

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.