Gorozhanin.com.ua

Оцифрування наслідків вторгнення рф: уже відзняли вісім локацій у столиці

18 апреля
17:58 2022

У проєкті з оцифрування наслідків російського вторгнення у зруйнованих містах України під назвою «Війна впритул» уже відзнято 8 локацій у Києві та низку населених пунктів Київщини.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький поінформував у Фейсбуці.

«Війна впритул» — проєкт для оцифрування наслідків війни. Наразі в проєкті відзняли вісім локацій у Києві, знищений літак «Мрія» на аеродромі Гостомеля, Ірпінь, Бучу, Горенку, Стоянку, Макарів та Бородянку. Нові й нові панорами додаються в Kyiv Maps регулярно, а незабаром знімки з’являться на сервісі Google Maps Street View», — уточнив правоохоронець.

Білошицький зазначив, що такі проєкти дають можливість зафіксувати всі наслідки злочинів росії проти людяності.

«Будь-яка людина в світі може побачити, на що перетворюється земля під ногами московських окупантів. Ніколи не забудемо», — заявив він.

Читайте також: Google оприлюднив перші панорамні знімки зруйнованих вулиць Київщини

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня у МВС поінформували, що Міністерство внутрішніх справ разом із експертами Google розпочали проєкт з оцифрування наслідків російського вторгнення у зруйнованих містах України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Верховна Рада перейменувала 13 населених пунктів в Запорізькій області

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.