Gorozhanin.com.ua

На Київщині окупанти дивувалися, що в українських селах є асфальт та газ, — ВІДЕО

12 апреля
09:45 2022

Село Котюжанка. Тут російські військові влаштували шпиталь, туди гелікоптером доставляли поранених. Там же влаштували урочисте нагородження своїх тих, хто особливо відзначився.

 Про це кореспонденту 048.ua розповіли місцеві.

Окупанти дивувалися, що в Україні так добре мешкають, у селах є асфальт, газ. Тож грабували, забирали автомобілі, вкрали побутову техніку у квартирах.

Вбили цілу сім’ю через те, що хотіли виїхати. А місцевого жителя, який нібито фотографував рашистів на телефон, спалили разом із автомобілем.

Орки забирали телефони, вселялися до будинків, де не було господарів.

Цікаво, що в цьому селі чеченці не хотіли, щоб їх називали кадировцями. Говорили, що пам’ятають, як українці допомагали їм у російсько-чеченській війні. На запитання, навіщо ж прийшли вбивати в Україну, відповідали, що не знали, куди їдуть і коли побачили напис “Чорнобиль” зрозуміли, де вони.

Російські військові з Нижнього Новгорода говорили місцевим жителям: «Вибачте нас, ми додому хочемо.»

На однієї із огорож досі написано «Сиберяк», там жив командир окупантів. А на іншому будинку написали «Путин — президент всева мира».

Рашисти порізали та поїли всіх курей. Украли золоті прикраси.

 Ще розповіли, що у Бородянці багато людей убили. “Росії від цього століття не відмитися. Приходимо, розриваємо контракт”, — присягалися окупанти.

Читайте також: До села під Києвом під час окупації рашистами приїжджав попіаритись з автоматчиками сепаратист Царьов,- ФОТО, ВІДЕО

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

Пізно ввечері ворог атакував Нікополь: ситуація в регіоні станом на ранок

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.