Gorozhanin.com.ua

Через постійні обстріли ситуація у місті напружена, — міський голова Харкова

03 марта
21:09 2022

Міський голова Харкова Ігор Терехов назвав ситуацію у місті напруженою через постійні обстріли.

«Обстріли мирних кварталів, мікрорайонів, об’єктів інфраструктури. Наш ворог розуміє, що знищивши об’єкти інфраструктури, він ускладнить роботу усіх наших комунальних служб. Перш за все б’ють по трансформаторних підстанціях», — зазначив міський голова Харкова у національному ефірі 3 березня, повідомляє «Суспільне».

Ігор Терехов повідомив, що сьогодні був здійснений дуже жорстокий удар по «Салтівському депо», де знаходяться сьогодні трамваїв, нові автобуси, які ми нещодавно закупили. Декілька одиниць техніки знищено, та на щастя, немає людських жертв.  

Зараз ведеться обстріл в Індустріальному районі. Йде обстріл в Баварському районі. По всьому місту.

«Сьогодні усі комунальні служби працюють. Сьогодні під кулями, під уламками, під безперервним вогнем комунальники працюють. Усувають все, що натворив ворог.

Ми сьогодні почали вже роздачу гуманітарної допомоги. Це їжа, медикаменти. Зараз ще чекаємо гуманітарної допомоги, це засоби гігієни. Теплі речі. Спальні мішки. Все це зараз необхідне людям.

Людей дуже багато лишились без даху. Ми переселяємо людей в школи. Коли повітряна тривога, вони спускаються у підвали, у бомбосховища.

Почали роздавати гарячу їжу. Я вдячний волонтерам. Тому що волонтери працюють дуже щільно.

Роздаємо гарячу їжу. Спускаємо людям в метрополітен. Тому що дуже багато харків’ян сьогодні живуть в метрополітені. Дуже багато людей з дітьми, люди похилого віку сьогодні знаходяться в метрополітені. Ми їх там забезпечуємо водою, їжею, роздаємо хліб. Працюють наші хлібзаводи. Немає перебоїв з мукою. Так, тяжко. Так, нелегко. Але борошно в Харків прибуває», — сказав Терехов.

Статьи по теме

Последние новости

Під час війни Полтавська облрада витратила майже 6 млн грн на рекламні матеріали, які транслював телеканал «ІРТ»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.