Gorozhanin.com.ua

“Славиться гострими висловлюваннями”: Ломаченко розповів, з ким хоче провести бій

11 февраля
18:53 2020

Василь Ломаченко, відомий український боксер та володар поясів WBC, WBA і WBO в легкій вазі, розповів, що хоче поєдинку з Теофімо Лопесом, який раніше не раз дошкуляв його образливими висловлюваннями. Про це Ломаченко розповів в інтерв’ю журналістам.

Проте український боксер висловив сумніви щодо того, чи зможе американський боксер в найближчому бою відібрати пояс у чемпіоні IBF Річарда Коммі.

Ломаченко наголосив, що прогнозує перемогу Коммі в поєдинку з Теофімо Лопесом.

“Я хотів би, звичайно, з Лопесом боксувати, тому що він вже розкрутив поєдинок, і багато хто хоче побачити цей бій. Теофімо славиться тим, що гостро висловлюється на адресу боксерів. Тим самим він заслужив до себе увагу. Цей бій буде на кшталт, як зводити його в школу. Але я думаю, що Лопес не зможе здолати Коммі. Думаю, що Коммі переможе і зробить це нокаутом. Але це бокс”, – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, раніше Василь Ломаченко отримав рекордний гонорар за бій проти Кемпбелла. Його гонорар склав 3 мільйони фунтів стерлінгів (3,8 мільйона доларів).

The post “Славиться гострими висловлюваннями”: Ломаченко розповів, з ким хоче провести бій appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Напав на співмешканку з ножем і вбив: у Києві засудили чоловіка до дев’яти років ув’язнення

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.