Gorozhanin.com.ua

Російський армреслер відмовився від чемпіонського пояса, який мав йому відійти після загибелі Пушкаря

12 февраля
02:23 2020

Російський армреслер Денис Циплєнков, який мав бути суперником загиблого в ДТП чемпіона Європи та світу з армрестлінгу Андрія Пушкаря, відмовився від чемпіонського пояса, що мав йому відійти після смерті українця.

Натомість російський спортсмен попросив віддати чемпіонський пояс сину загиблого українця.

“Напередодні поєдинку ми дізналися жахливу новину. Кожен з нас подумав, що на місці Андрія міг бути будь-хто”, – сказав Циплєнков.

“Він не доїхав, і я залишився без суперника в бою, у якому повинен був бути претендентом, а Андрій повинен був захищати титул, тому я не маю права забрати пояс”, – додав російський спортсмен.

Він зазначив, що пояс залишається у сім’ї Пушкаря.

“Його син Лев буде пишатися та знати, що його батько пішов непереможеним”, – підсумував він.

Нагадаємо, 14 листопада у жахливій ДТП на Рівненщині загинув чемпіон світу та Європи з армрестлінгу Андрій Пушкар. Український спортсмен, що перебував за кермом автомобіля, загинув на місці. Його пасажир, ще один майстер спорту по армрестлінгу Олег Жох, з тяжкими травмами був госпіталізований до лікарні.

The post Російський армреслер відмовився від чемпіонського пояса, який мав йому відійти після загибелі Пушкаря appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Судитимуть посадовицю «Київського метрополітену», яка завдала збитків при реконструкції бази відпочинку

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.