Gorozhanin.com.ua

Нардеп від “Слуги народу” Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу

11 февраля
21:03 2020

Новообраний депутат від партії “Слуга народу” Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу з боротьби серед спортсменів вільного та греко-римського стилю.

У Казахстані, де проходить чемпіонат, першу золоту медаль у скарбничку збірної України поклав 28-річний борець греко-римського стилю Жан Беленюк. Киянин упевнено подолав кваліфікаційні раунди в категорії до 87 кг, прибравши зі свого шляху мексиканця, хорвата і білоруса. У півфіналі українець Жан Беленюк в напруженому поєдинку виявився сильнішим за німця (2:1), після чого вийшов у фінал (а заодно і ліцензію на Олімпійські ігри в Токіо-2020 завоював), де його суперником став угорець. Кожен з борців діяв максимально обережно, але в підсумку з мінімальною перевагою переміг українець — 2:1.

Правда, зазначається, що Жан Беленюк залишився незадоволений своїм виступом, оскільки не вдалося завершити поєдинок достроково. Він залишав татамі без посмішки на обличчі.

Раніше Today.ua писав, як Жан Беленюк опинився в центрі скандалу через сексизм. У своєму Instagram спортсмен і майбутній народний депутат від партії Зеленського вирішив пожартувати, переінакшивши фразу з комедії Леоніда Гайдая "Діамантова рука".

The post Нардеп від “Слуги народу” Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Перекриття та припинення руху: як 20 квітня у Дніпрі працює громадський транспорт

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.