Gorozhanin.com.ua

Менеджер Усика розповів, коли боксер дебютує у суперважкій вазі

12 февраля
02:23 2020

Український боксер, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик може спокійно перейти в суперважку вагу. Такую думку висловив його менеджер Едді Хирн.

Британський менеджер навіть назвав імена ймовірних суперників Усика.

“Усик може битися з переможцем або переможеним бою Уайт – Чісора. Ніхто насправді не знає, наскільки хороший Усик буде в суперважкій вазі. Ми знаємо, що він хороший, але чи зможе він впоратись з великими хлопцями?”, – запитався Хирн.

Втім, британський менеджер переконаний, що Усик не буде байдикувати.

“Він не погодиться на бій з середняком. Карлос Такам – ідеальний хлопець для дебюту в супертяжах. Він потужний і з сильним ударом”, – зазначив він.

Хирн наголосив, що існує тільки один бій у важкій вазі, що міг би змусити Усика поки що “не йти вгору” – це бій проти колишнього чемпіона в суперважкій і напівважкій вазі Андре Уордом.

“Усик проти Уорда – це чистий бокс. Це абсолютне мистецтво. Це був би найкращий боєць в світі, який пішов непереможеним, проти нинішнього найкращого боксера у світі. Проте, я думаю, що Усик перейде в суперважку вагу і дебютує в новій категорії в квітні”, – додав Хирн.

Нагадаємо, Усик очолив рейтинг боксерів з найбільшим фінансовим потенціалом.

The post Менеджер Усика розповів, коли боксер дебютує у суперважкій вазі appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

На Запорізькому напрямку нацгвардійці знищили окупантів, які пересувались на мотоциклах

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.