Gorozhanin.com.ua

Ломаченко завдав нищівного удару Кроллу

12 февраля
00:13 2020

Український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко завдав нищівного удару британцеві Ентоні Кроллу.

Українець Василь Ломаченко (13 перемог, 10 з них — нокаутом, 1 поразка) впевнено захистив титули за версіями WBO і WBA в легкій вазі в поєдинку з британцем Ентоні Кроллою (34 перемоги, 13 з них — нокаутом, 7 поразок, 3 нічиї). Зі старту бою Василь Ломаченко захопив ініціативу, змушуючи суперника виключно оборонятися. Вже в третьому раунді Ентоні Кролла опинився в нокдауні (Ломаченко навіть почав достроково святкувати перемогу), а в четвертому Василь добив британця, відправивши того в глибокий нокаут.

Після завершення бою проти Ентоні Кролла Василь Ломаченко дав короткий коментар прямо на рингу.

"Хочу подякувати Нілу Ел Эттрешу, який зробив все можливе, щоб моє плече повністю відновився після операції, і я підійшов до бою зі стовідсотковою готовністю. Також хотів би подякувати всім уболівальникам, які прийшли в Staples Center і підтримували мене в цьому прекрасному поєдинку… Що стосується наступного суперника, то я продовжую наполягати на поєдинку з Майки Гарсією. Подивимося, як воно буде. Але я залишаюся в легкій ваговій категорії і хочу об’єднати всі чемпіонські пояси в цьому дивізіоні”, — поділився своїми емоціями та подальшими планами Ломаченко.

Але перемога над Ентоні Кроллою далася українцю ціною травми.
Наносячи нокаутуючий удар по супернику, після якого Кролла більше не встав з рингу, Ломаченко зламав праву руку.

"Я зламав свою руку, коли нокаутував його. Знаєте, тут нічого хорошого немає. Завтра я поїду в лікарню, після чого вже будемо приймати рішення. Але те, що вона зламана, — це 100%. Думаю, буде потрібно шість-вісім тижнів. Подивимося. Але я вже не можу дочекатися свого повернення", — розповів боксер в підтрибунному приміщенні під час флеш-інтерв’ю EsNews.

Також стало відомо, чьл Ломаченко має намір провести бій з Майки Гарсією для об’єднання чемпіонських титулів в легкій вазі.

The post Ломаченко завдав нищівного удару Кроллу appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

В Киеве наращивание укрытий фактически невозможно — КГГА

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.