Gorozhanin.com.ua

Ломаченко більше не буде захищати чемпіонські пояси

11 февраля
17:52 2020

Василь Ломаченко став франчайзинговим чемпіоном WBC, тому він більше не повинен проводити обов’язкові захисти титулів. Крім статусу франчайзингового чемпіона, український боксер володіє поясами WBO і WBA в легкій вазі.

Франчайзинговий чемпіон – це позначення бійця за специфічним критерієм – легендарного чемпіона декількох вагових категорій. Крім Ломаченка, цим статусом володіє Сауль Альварес.

“Існують певні бійці, у яких репутація тих, хто боксує з найсильнішими і найкращими хлопцями. Це елітні бійці. Обтяжувати їх безглуздими обов’язковими захистами, я думаю, недобре для спорту”, – сказав промоутер українця Боб Арум.

“Тепер йому (Ломаченко. – Авт.) не треба битися в обов’язкових захистах. Коли він бився з Люком Кемпбеллом за вакантний титул – це був хороший, конкурентний, цікавий бій, тому що Люк Кемпбелл – чудовий боєць. Такі бійці, як Сауль Альварес і Василь Ломаченко заслуговують цю приставку, тому що вони борються тільки з кращими”, – резюмував промоутер.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко захоплюється полюванням. До цього заняття він підходить дуже уважно і наполегливо, а тому спеціально для свого хобі він придбав Mercedes-Benz G63 AMG 6X6.

The post Ломаченко більше не буде захищати чемпіонські пояси appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/acoareis/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Рашисти обстріляли місто на Харківщині: є загиблий та поранені, — ФОТО

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Наша цель – ваш комфорт: EA-LOGISTIC – гарантия эффективных международных грузоперевозок.