Мариновані кабачки: простий рецепт швидкого приготування
Кабачки дуже дієтичні і містять багато клітковини, вітамінів і макроелементів. Якщо ви хочете зробити смачну закуску з них та зберегти корисні властивості, то може їх замаринувати. Буквально за 15 хвилин вони стануть хрусткими, ароматними і не залишать байдужими нікого. Вони чудово підійдуть для сніданку в комбінації з авокадо-тостом і яйцем-пашот або ж на обід або вечерю як закуска до м’яса або страви з картоплі.
Про це повідомив шеф-кухар Павло Д’ячек.
Інгредієнти: серцевина двох молодих кабачків — приблизно 250 г, цибуля марс — 20 г, бальзамічний оцет — 10 г, соєвий соус — 10 г, олія волоського горіха (або оливкова) — 20 г, цукор, сіль, перець за смаком, укроп за бажанням.
Приготування: Миємо кабачки, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо тонкими довгими слайсами за допомогою овочечистки. Цибулю марс нарізаємо соломкою.
Нарізані слайси кладемо в миску, додаємо цибулю, бальзамічний оцет, соєвий соус і олію волоського горіха. Посипаємо сіллю, цукром і перцем. Добре перемішуємо кабачки з маринадом і залишаємо на 15 хвилин промаринуватися.
Після закінчення цього часу кабачки вже просочилися пряною ароматною сумішшю і готові до вживання. Красиво їх викладаємо хвилями на тарілку і насолоджуємося прекрасним смаком.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію